IMSP SR Ungheni
Noutăţi  Comunicat de presa

Comunicat de presa

DEZMINŢIRE REFERITOARE LA MATERIALELE APĂRUTE ÎN   MASS-MEDIA PRIVIND NEACHITAREA INDICATORILOR DE PERFORMANŢĂ ÎN CADRUL IMSP SPITALUL RAIONAL UNGHENI

 

      Administraţia IMSP SR Ungheni vine cu un mesaj de dezminţire a ştirii apărute pe portalul e-sănătate, publicate în baza unei plângeri depuse de un grup de lucrători de la Spitalul Raional Ungheni.

     Administraţia IMSP SR Ungheni va prezenta public date confirmative despre calcularea  şi achitarea indicatorilor de performanţă pentru tot personalul Spitalului Raional Ungheni pe primele 9 luni ale anului 2017.

      În luna octombrie indicatorii au fost calculaţi, validaţi, dar nu au fost achitaţi din cauza deficitului de buget pentru  salarizare a personalului spitalului.

      La calcularea bugetului necesar  salarizării pentru 10  luni 2017 s-a constatat depăşirea plafonului de salarizare  permis cu 3%,  care a generat un deficit de 900 000 lei .

    Odată cu finanţarea conform acordurilor adiţionale promise de CNAM aceşti indicatori vor fi achitaţi.

   Invităm jurnaliştii să investigheze cazul dat în teren, unde le vom pune la dipoziţie documente confirmative de achitare a indicatorilor  de performaţă pe primele 9 luni ale anului 2017.

 

            Purtător de cuvînt IMSP Spitalul Raional Ungheni  Ghenadie Şerbul        

 

  Fluturas achitare salariu SR Ungheni